HVEM ER VI?

HVEM ER VI?

Med bakgrunn som seksualrådgiver og sexolog, samt lang erfaring fra en bransje som fremmer seksuell intimitet, har Kjersti gjort det til sitt oppdrag i å fjerne tabubelagte temaer om sex og seksualitet og hjelpe folk til med å oppnå større seksuell selvtillit. Når hun tar med kompisen Anders i studio er det for å diskutere sex og seksuelle utfordringer, helt uten filter. 

Kjersti

Seksualrådgiver og sexolog Kjersti Antonsen

Kjersti Antonsen har bakgrunn som seksualrådgiver og er utdannet innen sexologi. Hun har besvart 3000 sex- og samlivsspørsmål årlig i tillegg til å ha vært fast skribent for Magasinet Mann, klikk.no og Shape-up. Kjersti var også et fast innslag under Voice TV hver fredag, samt medvirkende i første sesong av «Trekant» på NRK .  Etter en liten pause fra bransjen er hun nå tilbake.

Det er  mange som lar være å snakke om sex. Sex er fortsatt et tabubelagt emne. Ungdom eksponeres for en negativ seksualitet gjennom mange kanaler og det er fortsatt endel leger og helsepersonell som kvier seg for å snakke om sex. I bokhandelen finner man flere bøker om yoga og kanalisering enn om sex og samliv og seksualopplæringen i skolen er langt fra optimal.

Kjersti brenner for å gjøre noe med dette og kommer med gode tips og råd til de som trenger det. Hun bistår også med foredrag, spørsmål og svar om sex og samliv via e-post og sosiale medier, samt gjennom sitt samarbeid med helsesøstre, gynekologer og ulike foreninger. 

Anders

Anders er en gutt som har begge beina godt planta, men han står ikke nevneverdig stille for det. Denne karen har både humor og glimt i øyet, han er sosial og likanes og han er dønn ærlig når det kommer til sex og seksuelle erfaringer. Han har levd lenge nok til å vite hva han vil, og er likevel ung nok til å innrømme at det fortsatt er en del som gjenstår å prøve ut. Anders er en fyr som sannsynligvis kvalifiserer til å være svigermors drøm.

Han har vært i lengre forhold og han har erfaring fra å være singel en stund. Finner han en interessant personlighet ser han personen bak masken og bryr seg ikke om verken staffasje eller handicap.  Anders sin innstilling til livet er at alt skal prøves. (Og man kan ikke være sikker på at ting gjør vondt før man har prøvd to ganger…) 😉

Og det morsomste av alt; å diskutere sex med Anders er gøy. Han har ikke noe filter på verken spørsmål eller svar. 

Anders - fast sidekick på Rett i fleisen

Send oss en melding da vel?

Har du spørsmål om sex og samliv, kommentarer til programmet eller tips til temaer vi burde ta opp blir vi glade om du sender oss en melding!

VI KAN OGSÅ TILBY

NETTBUTIKK

HOMEPARTY

SEMINAR & FOREDRAG

På OuiOui.no finner du kvalitetsleketøy for henne, han og par.

Nettbutikken er åpen 24/7.

Du er helt anonym og handler du før kl 14:00 sendes pakken samme dag.

Mange har vært på homeparty og fått demonstrert alt fra plastboller til mascara. 

Prinsippet hos Jentekveld.no er det samme, men produktene er litt mer spennende…

Kjersti stiller regelmessig opp på seminarer og foredrag for å snakke om sex og samliv.

Dersom du trenger noen til å snakke på ditt arrangement kan du sende en forespørsel på e-post.